Milujeme dobré filmy! Zároveň nám bylo líto, že tak krásný kinosál, jako je v Thermalu, leží mimo filmový festival ladem. 

A tak jsme se ve spolupráci s Thermalem rozhodli to změnit! Jsme rádi, že vás po skoro roce příprav můžeme pozvat do Kina Thermal – pravidelně občasného promítání v jednom z nejkrásnějších kinosálů v Česku!

První promítání bude už 5. května od 19:30. Promítneme film Velryba od režiséra Darena Aronofskyho. Oscarový snímek pojednává o téměř tří set kilovém osamělém učiteli, ztvárněným miláčkem publika Brendanem Fraserem, který se snaží najít cestu zpět ke své dceři. Pod tíhou vlastních traumat se jen složitě vyrovnává s minulostí, uzavřel se ve svém bytě, stresové situace řeší přejídáním, ale na půdorysu svého třípokojového bytu je majákem dobra pro sebe i své okolí.

Dorazte zažít atmosféru červeného salónku, zhlédněte kvalitní film a dejte si něco dobrého v lobby baru hotelu Thermal. Vstupné na místě 150 Kč pro dospělé a 100 Kč pro studenty. Na prodej je pouhopouhých 50 vstupenek, takže kdo dřív přijde, ten dřív kouká. Další informace najdete v události na Facebooku. Těšíme se na vás 5. 5. od 19:30!

Za vizuál Kina Thermal děkujeme grafičce Lucii Švehlové